Smukkere vægge med microcement

Er du træt af tapetet i spisestuen? Eller nager entreens triste, grå vægge dig? Så kan du overveje, om Microcement kunne være en god løsning for dig. Med Microcement kan du med en tynd cementbelægning radikalt ændre dine vægges udseende. Det er en yderst billig og effektiv måde at friske din bolig op på. Microcement kan monteres på de fleste vægmaterialer, hvilket betyder det er nemt og hurtigt at komme igang.

Overflader med cement-look

Med Microcement kan du vælge mellem et væld af farver og overfladestrukturer til dine vægge. Microfino er en undertype af Microcement, som du kan anvende på dine vægge, hvis du ønsker spændende eller overranskende effekter og mønstre.

Ydermere er Microcement et holdbart materiale, som både kan holde i mange år fremadrettet samt modstå småbørns tumlen. Der er altså tale om et slidstærkt materiale til dine vægge, som ovenikøbet kan skabe de smukkeste udtryk. Microcementens holdbarhed øges, da det tilføres et tætningsmidddel, som også beskytter materialet mod snavs.

Fleksibilitet og kreativitet

Hvis du vælger Microcement til dine vægge, så betyder det ikke, at det skal monteres i alle husets rum. I stedet er det op til dig at beslutte, hvilke vægge eller værelser, som trænger til fornyelse. Du kan også slippe din kreativitet løs og eksempelvis eksperimentere med enkelte vægge i sprudlende, intense farver, hvilket er et populært element i boligindretningen for tiden.

Microcement giver dig også frihed til at vælge en overfladestruktur efter dine ønsker. Er du til et rustikt, mørkt look til dine vægge? Eller ønsker du en knækket, hvid farve med en opsigtsvækkende struktur?
I så fald giver Microcement dig muligheden for at lege og eksperimentere med nye udtryk til din bolig.

Få et godt resultat

For at sikre, at Microcementen får det udtryk, som du ønsker, så er det nødvendigt at rådføre sig med en fagmand. Hos Jysk Microcement kan vi hjælpe med at formidle kontakt til en uddannet fagmand, som kan montere Microcementen for dig. Afhængig af mønster, farve og struktur, så kan sværhedsgraden og længden af monteringen variere. I fællesskab med en af vores samarbejdspartnere kan man aftale en fremgangsmåde og den bedst mulige løsning.

Tak til bla. SHS Byg, Rasmus Wetche, Gjørtler Invest, Langlo Byg og Kenneth Sand for billedemateriale.