Hvis du er træt af dine gamle klinker på badeværelset, så kan Microcement være en utrolig flot og velvagt løsning. Microcement er en tynd belægning som kan monteres oven på de eksisterende vægge. Vi har et væld af farver og teksturer, som du kan vælge imellem. Microcement er også en oplagt mulighed, fordi du i samme åndedrag slipper for at få lavet VVS-arbejde, da vi som sagt arbejder direkte på det materiale, som er der i forvejen. Et flot Microcement badeværelse vil være en fryd for øjet, som vil virke indbydende for både dig og dine gæster.

Et ensartet og unikt udtryk

Med microcement kan du vælge belægninger, som giver eksempelvis brusenichen en helt glat overflade uden revner og fuger. Microcement i brusenichen, eller på dit badeværelsesgulv gør belægningen let at gøre ren, og vi er sikre på, at du vil sætte stor pris på det helt unikke udtryk, som du kan skabe. Hos Jysk Microcement kan vi hjælpe med at gøre badeværelser smukkere med microcement ikke kun i Jylland, men vi udfører faktisk montering i hele Danmark. Vi kan hjælpe med at sætte dig i kontakt med udannede specialister til at påsætte microcement, så du er garanteret et pænt og tilfredsstillende resultat.
I vores sortiment finder du flere forskellige typer microcement og tilhørende teksturer. Vi vil med glæde vejlede dig, så du får den korrekte type microcement, som passer til dit badeværelse og æstetiske præferencer.

Microcement – et kvalitetsprodukt

Hos Jysk Microcement ApS fører vi produkter fra spanske Topicement. Siden 2005 har de produceret microcement til over 20 lande, heriblandt Tyskland, Sydkorea, Storbritannien og ikke mindst Danmark. Deres store eksportforetagende vidner om, at de leverer varen til kunder over hele verdenen. Derudover blev Topicement grundlagt i 2005, og de var et af de første firmaer til at udvikle microcement. Deres årelange erfaring med produktion af microcement har bestemt givet dem erfaring og indsigt i, hvad kunderne efterspørger. Igennem deres fortsatte videreudvikling af kvalitetsprodukter, vil vi ligeledes løbende opdatere vores sortiment efter dette.

Tak til bla. SHS Byg, Rasmus Wetche, Gjørtler Invest, Langlo Byg og Kenneth Sand for billedemateriale.