Find inspiration til dit projekt hér

Her på siden kan du kaste et blik på mange af de arbejder i microcement, som vi eller vores samarbejdspartnere har beskæftiget os med. Vi håber, at du kan finde inspiration i dem, og at de giver dig næring til at komme i gang med at forskønne dit hjem på en helt ny måde.

Brug microcement i stedet for at male

I stedet for at give dig til at male stuen kan du med helt andre og meget simplere virkemidler få din stue til at se helt anderledes ud. Med microcement får du en lang række af muligheder, når du skal dekorere dine vægge, lofter og gulve. Det betyder også, at du nu kan slippe for at give dig i kast med malerarbejdet og i stedet lade en professionel give blot en enkelt væg et helt nyt look. Det vil gøre underværker for din stue

Frisk badeværelset op med microcement

Har du nogle gamle klinker på badeværelset, du gerne vil have dækket? Så er microcement en oplagt mulighed. Du slipper i samme åndedrag for at få lavet en mængde af VVS-arbejde, da vi kan arbejde direkte på det materiale, som er der i forvejen. Få en helt glat overflade uden revner og fuger. Den er let at gøre ren, og vi lover dig, at du vil komme til at sætte stor pris på det helt unikke udtryk, du kan skabe.

Billederne af badeværelserne er venligst udlånt af Murermester Kenneth Sand.

Køkkenet kan friskes op med microcement

Uanset om du gerne vil have lagt et nyt skridsikkert gulv, eller om du godt kunne tænke dig, at dine køkkenborde havde en anden og mere interessant glans, er microcement et oplagt valg til køkkenet. Det er holdbart og let at gøre rent. Og når du på samme tid får en chance for at vælge mellem et utal af farver og teksturer, kan du hurtigt skabe dig et køkken, der har et helt unikt udseende.

Billederne af køkkenet er venligst udlånt af Murermester Kenneth Sand.