Giv dit køkken en makeover med microcement

Hvis du synes, at dit køkken trænger til en kærlig hånd eller en forfriskende make over, så kan du med Microcement vælge mellem en bred palet af udtryk. Microcement er et yderst anvendeligt materiale, som kan bruges på mange overflader i køkkenet. Der findes forskellige typer af Microcement, som egner sig til forskellige materialer og brugsområder i boligen.

En billig måde at ændre køkkenets udseende

Skal dit køkkenbord se ud af lidt mere, så kan du med Microcement tilføre det en interessant glans eller struktur. Det fine lag af Microcement er et oplagt valg til køkkenet, da det både er holdbart og let at gøre rent. Vi har specielle typer af microcementbelægninger, som egner sig til fødevarer. Den store fordel ved Microcement er, at det er en billig måde at ændre dit køkkens udseende. Med det store udvalg af farver og teksturer kan du hurtigt skabe det køkken, som du drømmer om.
Om du er til mørke, stringente nuancer eller lyse, legende farver i dit køkken, så kan du med Microcement fuldende udtrykket. De mange kombinationsmuligheder af farver og teksturer giver dig en frihed til at vælge en unik blanding, som passer perfekt til netop dit køkken. Microcement kan bruges på køkkengulve, køkkenbordplader, omkring køkkenvasken og på dine køkkenvægge.

Opnå et individuelt udtryk på din køkkenbordplade med microcement

Microcement er en cementblanding, som blot påføres ovenpå eksisterende overflader. Hermed er der ingen grund til at udskifte hverken køkkenbord eller vægge for at opnå et interessant udtryk. Vi forhandler produkter fra den spanske producent Topicement, som siden 2005 var en af pionererne indenfor udviklingen af Microcement til både private boliger og erhverv.

Hos Jysk Microcement kan en af vores samarbejdspartnere hjælpe med at friske køkkener op over hele Danmark. Vi vil med glæde sætte dig i kontakt med en af vores samarbejdspartnere, som er uddannet i faget. Disse kan hjælpe med at montere Microcementen korrekt, da det er en kompliceret proces, som kræver erfaring med materialet.

Tak til bla. Heine Løt fra LJtables Byg, Langlo Byg og Kenneth Sand for billedemateriale.

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /customers/9/5/0/jyskmicrocement.dk/httpd.www/wp-includes/formatting.php on line 4382 heineløt-ljtables-microcement-køkken