Cementgulv med microcement

De senere år har det rustikke cementgulv vundet ind og stjålet mange designhjerter med det rå udtryk. I stedet for at give dig i kast med at male stuen, som er et opfattende projekt, så kan med helt andre og meget simple virkemidler give din stue et markant anderledes udseende. Med microcement får du en lang række af muligheder, når du gerne vil dekorere dine vægge, lofter eller gulve. Hos Jysk Microcement har vi mange typer farver og diskrete mønstre, som vil klæde de fleste gulve. Så i stedet for at bruge en gulvmaling med beton-look kan du bruge et nyskabende produkt, der indeholder den ægte vare og giver en meget smukkere struktur.
I stedet for at skulle til at lægge et helt nyt gulv, så kan vi sætte dig i kontakt med erfarne og professionelle montører, som kan påsætte en microcement belægning, som passer til dine ønsker. Det fine lag af microcement monteres faktisk oven på det eksisterende materiale, hvilket betyder, at du slipper for eksempelvis VVS- eller rørarbejde. Du får et fantaske cementgulv, der er utroligt slidstærkt og samtidigt nemt at afmontere, da der kun påføres et tyndt lag microcement-materiale. Et Microcement gulv vil helt sikkert gøre underværker for et enkelt eller flere af dine rum. Hos Jysk Microcement leverer vi ikke kun til Jylland, men faktisk til hele Danmark, så kontakt os i dag.

Hvorfor vælge microcement til dit gulv

Microcement, eller microbeton, er faktisk en fællesbetegnelse, som dækker over flere typer belægninger, som passer til forskellige dele af boligen. Når det kommer til gulvet, så vil vi typisk anbefale, at bruge microcementen Microbase, hvis du gerne vil have et rustikt, eller råt look. Microdeck er et af vores mest populære microcementprodukter, som gør strukturen på dine gulve ensartede. Derudover får gulvet en rigtig flot tekstur, hvis du vælger denne type.
Udover den tydelige æstetiske fordel ved at vælge microcement, så har det også den praktiske fordel, at det har en lang holdbarhed. Med microcement kan du få smukke gulve, som du kan nyde i adskillige år fremover.
Vores microcement får vi desuden leveret fra den spanske producent Topciment, som har over 10 års erfaring med at producere smukke belægninger til boliger i hele verdenen.

Få microcementen lagt ordentligt

Hos Jysk Microcement kan vi hjælpe med at finde en certificeret samarbejdspartner, som kan montere microcementen professionelt og korrekt. Påsætningen af microcement er en proces, som kræver ekspertise og kendskab til materialet. Vi ønsker selvfølgelig, at du får det bedste resultat. Derfor hjælper vi dig gerne med at finde en kvalificeret håndværker, eller murer til at klare jobbet for dig.

Tak til bla. SHS Byg, Langlo Byg og Kenneth Sand for billedemateriale.