Gå på opdagelse i vores eksklusive microcement farver, som passer godt til den nordiske indretning

Microcement i alle farver og variationer

Når du skal indrette et rum i dit hjem, og du har besluttet dig for at gøre brug af alle de muligheder, som microcement tilbyder dig, skal du huske på, at du også kan give overfladen den sidste lækre og unikke finish ved hjælp af farver i alle regnbuens nuancer. For at hjælpe dig med at træffe et valg og for at vise dig den mængde af designs, du får adgang til, kan du herunder læse mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Vælg blandt mange variationer af microcement farver

Jysk Microcement tilbyder et farvekort, der rummer et udvalg af 40 grundlæggende farver. Det betyder, at du får rig mulighed for at gøre dit hjem personligt. Herunder kan du eksempelvis se de farver, vi tilbyder til gulve. Du skal blot huske på, at nuancen på farven kan variere. Både i forhold til den skærm, du ser på, og i forhold til lyset i det rum og det materiale, vi vælger at lægge microcementen på.

Flere varianter af microcement finish

Du kan få flere forskellige teksturer og varianter af Microcement, som naturligvis spiller en rolle for det endelige slutresultat. Husk på, at microcement er et porøst materiale og derfor har behov for at blive påført et tætningsmiddel. På den måde gøres det særdeles holdbart, og du beskytter det mod snavs.

Vi tilbyder 3 forskellige varianter af tætningsmiddel, som også giver microcementen den sidste finish:

  • Mate: En variant, som giver et naturligt look og mildner farvetonen en smule.
  • Satinado: En variant, som giver en finish lige mellem mat og glans. Med det moderne udseende er det et populært valg.
  • Brillo: En variant, som forstærker den valgte farve og tilfører en marmorlignende effekt.

Som du kan se, giver det dig mange muligheder for at opnå præcis den effekt, du er ude efter.

Vælg en metallisk variant til microcementen

Hvis du er på udkig efter en anden variation af farve og effekt, kan du også vælge vores Arcocem Metal. Det er maling til microcement med en meget høj kvalitet og en naturlig finish. De er lavet af fine metalpartikler og er meget fantastiske at se på. Vi fører 4 forskellige varianter:

 • Hieero: Her får du det rene udtryk af jern. Brug den, hvis du ønsker at tilføre et rustikt look for eksempel på dit badeværelse.
 • Cobre: Er du mere interesseret i en finere nuance, kan kobber-udgaven være en idé. Den har en varm farve og kan eksempelvis bruges i stuen.
 • Latón: Messing har en gul nuance og et roligt farvespil. Se den komme til live i køkkenet eller i stuen.
 • Bronce: Her får du en metalmaling, som har et noget tungere look. I en ellers hvid stue kan den skabe liv, hvis du bruger den på en enkelt væg.

Glitter og glasur på microcement

Udover de rene metalliske farver er der også andre muligheder, når du ønsker at give din microcement en alternativ finish. Vi har forskellige glasurfarver, som også giver den ønskede metalliske effekt:

 • Metallisk Gold: En farve i guld, der kan friske ethvert rum op med sine stærke nuancer og livlige spil.
 • Metallisk Cobre: Kobber til køkkenet eller et andet rum, du gerne vil tilføre lidt ekstra hygge.
 • Metallisk Cobre Red: En varm nuance, som eksempelvis vil passe godt til væggen bag pejsen.
 • Metallisk Alumino: Aluminiums kølige overflade sørger for at tilvejebringe en stilsikker nuance, som gør sig godt i alle rum. Men badeværelset er oplagt.
 • Metallisk Blanco Plata: Farven af hvid sølv er meget eksklusiv, og du vil kunne bruge den på store flader, hvor den vil tilføje ro til rummet.

Du har dog stadig en mulighed for at gøre det hele lidt vildere. Med vores 3 varianter af farver med glitter kan du vælge mellem Glitter Gold, Glitter Silver og Glitter Bronze. Så kan du opnå en fantastisk glitrende effekt, som nok skal sparke liv i hjemmet.