Med microcement kan du opnå lige præcis det udtryk, som du ønsker. Microcement kan forvandle et kedeligt eller trist værelse til et lækkert rum, hvor farverne virker harmoniske. Faktisk er microcement blot en fællesbetegnelse for flere typer tynde cementbelægninger, som kan pryde både indendørs- og udendørsarealerne i din bolig.

  • Nemt at påføre og en hurtig løsning
  • Kan bruges både inden-og udendørs
  • Findes i et væld af farver
  • Stærk holdbarhed og kan overfladebehandles afhængig af krav til slid, finish og mere
  • Kan bruges på dit badeværelse, i dit køkken, på dine vægge, og gulv
  • Flot alternativ til f.eks. KABE spartel

Det fine lag af microcement kan monteres i både badeværelset, spisestuen, køkkenet, gulvet og sågar på terrassen. De enkelte rum har forskellige indretninger og stemninger, og dette kan du ligeledes forstærke eller afspejle med valget af forskellige farver eller nuancer til rummene. Med rum i samme nuancer eller farvepalet kan også være smukt, hvis man ønsker et hjem, hvor rummene skal føles harmoniske og i forbindelse. Microcement kan desuden monteres på både cementgulve og beton som alternativ til gulvmaling.

Hvor kan jeg bruge microcement?

Microcement kan du også nogle gange blive beskrevet som microbeton. Men lad dig ikke snyde, der er tale om det samme produkt. Hos Jysk Microcement har vi fem forskellige slags microcement, som egner sig til forskellige områder i boligen. Typen Microbase kan eksempelvis anvendes til både gulve og vægge, hvis du ønsker et rustikt look til disse overflader. Derudover bruges Microbase også som en grundlæggende base til andre typer. Synes du, at det kunne være rigtig flot med et diskret mønster til dine vægge? Så kan du også vælge Microfino, som giver dig mulighed for at få et mønster eller andre flotte detaljer på dine vægge.

Uendelige kombinationsmuligheder

I vores udvalg af microcementprodukterne har vi indtil videre 40 farver at vælge imellem. Hermed kan du finde netop den farve, som du efterspørger. Med microcement kan du pifte dit hjem op til glæde for både dig selv og dem omkring dig. Udover muligheden for spændende farver, så findes microcement-belægningerne også i forskellige strukturer og med effekter. Vælger du microcementprodukter som løsning, så kan du skabe et personligt udtryk i dit hjem med et lille men effektfuldt virkemiddel.

Her på hjemmesiden er det muligt at se et udvalg af de farver, som vi tilbyder. Dog kan computerskærmen ikke nødvendigvis give et fuldstændigt retvisende billede af nuancen. Både lysindfaldet og selve rummet afgør, hvordan en microcements farve opfattes. Derfor anbefaler vi, at du får testet en farve, inden du træffer et endeligt valg.

I årtier har badeværelset traditionelt været hjemsted for klinker. Men tænk, hvis du kunne slippe for at gøre fugerne rene og slås med svamp og andet utøj, som let og hurtigt sætter sig på de våde og fugtige flader. Hvis du er på udkig efter en anden og ny løsning, kunne det være en ide at opfriske dit badeværelse med microcement. Du har flere muligheder. Eksempelvis kan du vælge at få produktet lagt på alle dine klinker, som i øvrigt ikke behøver at blive fjernet inden. Så kan du skabe et rum, hvor alle væggene har samme struktur og farve. Forestil dig et badeværelse med lysegrå vægge, hvor teksturen i microcementen smukt spiller sammen med badeværelsets øvrige design. Du kan nemlig også vælge at give gulvet en omgang, og pludselig har du et badeværelse som ingen andre, og du kan oven i købet langt lettere gøre det rent.

Alsidigt og med lang holdbarhed

Microcement er baseret på cement samt nogle naturlige stoffer. Det er et yderst alsidigt materiale, da det kan fremstilles i mange farver. Produktet er meget anvendeligt, og det kan med fordel anvendes i mange rum.
Derudover kan microcement påføres et såkaldt tætningsmiddel, som beskytter belægningen mod snavs og skidt. Ydermere forlænger tætningsmidlet microcementens holdbarhed, hvilket gør, at du kan glæde dig over designet i lang tid fremover.
Tætningsmidlet kan desuden fås i forskellige finishes afhængig af dine præferencer. Du kan eksempelvis vælge, om en badeværelsesvæg eller et køkkenbord skal have en mat eller lidt mere skinnende finish. Hvis du vil ramme ind i tidens trend, så er det også populært at vælge en marmorfinish, som giver en smuk overflade. Frem for at udskifte store dele af din indretning eller bolig, så kan du altså nemt forny boligens udseende, hvis du vælger microcement.